BonusBlog

— Find tilbud, udsalg og billige priser på nettet i en online shop eller i butikker i Danmark

Tablet

Få hjælp til dit køb af Tablet på udsalg eller Tablet på tilbud i en online shop eller butik i Danmark. Her er samlet de bedste informationer om billige Tablet-priser på nettet eller i danske butikker.

Se mere her: Tablet

Tablets er det sidste nye inden for bærbare computere. Kig med her og læs vores indlæg. Find nogle tilbud online på nettet samt priser, eller tjek vores tips og tricks samt gode råd, der relaterer til de små, lækre trykfølsomme tablets. Kig med her.

Se de seneste artikler herunder

HTC Flyer ser dagens lys

HTC seneste vidunder er ikke endnu en mobiltelefon, men en tablet. HTC Flyer hedder den, og den skal naturligvis konkurrere mod Apples iPad. Hvordan kommer Flyer til at klare sig mod Apples ekstremt populære tablet, er ikke til at spå, men du er meget velkommen til at komme med dit bud, ved at skrive en kommentar nederst på denne side. Hvordan bliver denne battle – HTC Flyer vs. Apple iPad? Lad os høre din mening.

Du SKAL bare se denne korte video! Den varer kun 1 minut, men hold da op, den er bare god :)

Denne video er sponseret af GoViral

iPad 2 – Billigste tablet?

iPad på afbetaling

Billig iPad på afbetaling? Se mulighederne på Wixanu.dk

Få leveret din splinternye iPad lige til døren. Du kan bestille den allerede i dag.

iPad 2 kom for en lille måned siden, og jeg går og funderer over, om det overhovedet kan betale sig at købe andre tablets, end netop iPad 2. So Ein Ding sammenlignede for noget tid siden Samsung Galaxy med iPad (1), og den store vinder var Apples lækre sag. Apple har altid være kendt for godt design, og det er da helt klart, at det er designet, der får mange til at købe iPhone, iPad, Mac osv. Men deres produkter virker også bare, og det er ved at gå op for rigtig mange.

Du SKAL bare se denne korte video! Den varer kun 1 minut, men hold da op, den er bare god :)

Denne video er sponseret af GoViral